Pobočky nolimits budou zkušebně otevřené zítra 27.04

Milí klienti, rádi Vás informujeme, že obě pobočky nolimits budou zkušebně otevřené zítra 27.04. od 13:00 do 22:00. Od úterý 28.04 otevřeno v standardní otevírací době. Jak již bylo zmíněno, jsme nucení zavést některá omezení, která jsou podmínkou abychom mohli kluby vůbec otevřít.

1 – Vstup do fitness centra a pohyb v něm pouze se zakrytými ústy a nosem. – Doporučujeme všem cvičícím používat sportovní (cyklistické) nákrčníky místo klasické roušky – dá se v nich lépe dýchat během cvičení.
2 – Šatny a sprchy není možné používat pro převlékání ani sprchování – věci ale můžete si v šatně odložit, WC také lze používat.
3 – Každý klient dostane od nás zdarma pár fitness rukavic, ve kterých lze cvičit. Tím omezíme kontakt pokožky se stroji. milon stroje budou průběžně dezinfikovaný personálem. Stroje Five, stroje na rozehřátí a posilování po každém cviku bude muset klient dezinfikovat sám.
4 – Nebude fungovat kávovar ani nebude možné půjčit skleničku na vodu – nápoje lze mít jen v osobní lahvi anebo zakoupit balenou.
5 – Nebude přístupné masážní křeslo.
6 – Přípravky na dezinfekce budou umístěny po celém klubu v dostatečném množství, abyste mohli je kdykoliv použit.
7 – Hodiny Zdravá záda budou probíhat bez omezení, na Proseku rozvrh na nejbližších 14 dní bude zveřejněn v pondělí odpoledne, na Floře začnou od 5.05.
8 – Informace ohledně EMS zveřejníme během týdne.

Co se týká členství:

– U každé předplacené permanentky posuneme koncové datum o 45 dní (blokace od 13.03 do 27.04).

– U každé smlouvy s měsíčními splátkami koncové datum se měnit nebude, ale budou prominuty 1,5 splátky. V praxi to znamená, že pokud jste měli zaplaceny březen, neplatíte duben ani půlku května, splatná bude polovina splátky za květen. Pokud jste měli zaplaceny březen a duben, neplatíte květen a půlku června, splatná bude polovina splátky za červen.

DŮLEŽITÉ: Pokud Vám aktuální podmínky nevyhovují, necítíte se komfortně nebo bezpečně, anebo prostě nechcete cvičit, pokud se všechno nevrátí do normálu, dejte nám prosím vědět na email admin@itsmilon.club a my Vám blokaci prodloužíme až do konce platnosti vládních opatření.

Těšíme se na Vás a jsme k dispozici na emailech a telefonech pro jakékoliv Vaše dotazy.

Zkus milon zdarma