Otevření nolimits 17.05

Milí klienti nolimits,

s radostí vám oznamujeme, že od pondělí 17.05. budou naše pobočky znovu otevřeny. V tomto e-mailu bych vás rád informoval o všech změnách, které budou platné od zítra.

1) Otevření fitness center je podmíněno několika pravidly:

Omezení kapacity na 10 klientů, což by u nás neměl být problém.

Klient musí splnit podmínku platného negativního PCR testu ne staršího 7 dní, nebo antigenního testu ne staršího 72 hod, nebo potvrzení o očkování (14 dní po ukončené 2. dávce), nebo potvrzení, že spadá do ochranné lhůty 90 dní od prodělání nemoci Covid-19. V praxi vás vyzveme k vyplnění čestného prohlášení, personál poboček váš test kontrolovat nebude.

Šatny lze používat pro odložení věcí a obuvi, nelze používat sprchy.

Cvičit můžete bez respirátoru, ačkoliv vláda to povolila jen profesionálním sportovcům.

2) Kromě poboček na Floře a v Libuši se zítra otevře pobočka na Proseku, na adrese Jablonecká 4, v nových prostorech rodinného centra Knoflík. Pokud byste se chtěli seznámit s pobočkou dříve, než si tam půjdete zacvičit, zveme vás v pondělí od 15:00 do 18:00 na střechu Knoflíku do kavárny, kde bude čekat Kamila a provede vás novými prostory.

3) Na všech třech pobočkách se mění provozní doba.

Po – Pá: 07:00 – 13:00, 15:00 – 21:00.

To znamená, že mezi 13:00 a 15:00 zůstanou pobočky zavřené a večer se bude zavírat o hodinu dříve, tj. v 21:00. Víkendy zůstanou beze změn.

So: 08:00 – 13:00
Ne: 16:00 – 21:00

4) Členství:

Vzhledem k neustále se měnícím pravidlům a nařízením vlády a celkové nejistotě ve společnosti, rozhodli jsme se být co nejvíce flexibilní vůči našim klientům. Od zítra na všech pobočkách platí jen dvě možnosti členství – měsíční permanentka za 990 Kč a jednorázový vstup za 150 Kč. Permanentka je bez závazků a platí 1 měsíc od data nákupu. Ruší se takovým způsobem možnost blokace členství.

Všem členům, kteří měli u nás zaplaceno dopředu, buďto několik splátek smlouvy nebo permanentku na delší dobu, jsme převedli nevyužitou alikvotní částku na depozitní účet, ze kterého můžete platit členství podle nového ceníku. O zůstatku na depozitním účtu se informujte, prosím, přímo na pobočce u trenéra.

Děkujeme vám za vaši přízeň a těšíme se na vás od zítra v nolimits.

Zkus milon zdarma